DR3DS

3D-visualisaties

Wanneer DrawinQ uw ontwerp aan u presenteert, laten wij u graag ook een 3D-visualisatie of artist impression zien. Dit kan zowel voor uw interieur als voor uw exterieur. Het ontwerp wordt dan zo realistisch mogelijk voor u gemaakt, zodat u al precies kunt zien hoe het eindresultaat wordt. En ook voor aannemers, architecten, makelaars en andere organisaties verzorgen wij graag 3D-visualisaties en artist impressions. Een dergelijke sfeerimpressie geeft in korte tijd een inspirerend beeld van het ontwerp van het gebouw en hoe het gebruikt kan worden.

3D-animatie

DrawinQ visualiseert niet alleen, maar animeert ook. Wij laten u met een 3D-animatie alvast door uw bouwproject wandelen. Een dergelijke animatie geeft u en anderen een perfecte indruk van uw vastgoedplannen. Een 3D-animatie van DrawinQ kan variëren van een korte beweging van enkele seconden tot een complete verkoopfilm, eventueel gecombineerd met fotorealistische stills en videobeelden. Dit alles kan ondersteund worden door muziek en een voice-over.

Virtual reality-presentatie

Eén van de meest veelbelovende toepassingen voor virtual reality is het laten ervaren van andere locaties. In de bouw en in het vastgoed geeft dit veel mogelijkheden. Denkt u zich eens in: uw project kan in elk stadium letterlijk ‘beleefd’ worden! DrawinQ helpt u graag met uw virtual reality-wensen en zet op maat een presentatie voor u in elkaar.

Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over onze diensten onder DR3DS, neem dan gerust contact met ons op.

DR3DS 500 333 01

DR3DS 500 333 02

DR3DS 500 333 03

Online contact

Uw E-mail adres:
Vul uw e-mailadres in.

Wat is uw vraag?
Wat is uw vraag?