Disclaimer

De inhoud van onze website DrawinQ.nl is met de grootste zorg samengesteld.De ervaring van ons en van anderen heeft echter geleerd dat ondanks alle betrachte zorgvuldigheid het kan voorkomen dat de informatie op deze website verouderd is of onjuistheden bevat.DrawinQ bouwkundig teken- en adviesbureau is in geen geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie. Met deze disclaimer wordt niet beoogd de aansprakelijkheid uit te sluiten in gevallen waarbij het uitsluiten van aansprakelijkheid niet is toegestaan volgens de geldende Nederlandse wet.
Alle rechten berusten bij DrawinQ bouwkundig teken- en adviesbureau, tenzij anders vermeld. Materiaal van derden wordt uitsluitend gebruikt met toestemming van de rechthebbenden en is te allen tijde voorzien van bronvermelding. Mocht u toch ondanks al onze inspanningen en betrachte zorgvuldigheid menen rechten te kunnen ontlenen aan op DrawinQ.nl gebruikt materiaal, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten.
Alle opdrachten worden aanvaard en uitgevoerd overeenkomstig de Rechtsverhouding opdrachtgever- architect,ingenieur en adviseur DNR 2011. Hieronder zijn deze algemene voorwaarden te downloaden.

DNR 2011

Standaard taakbeschrijving

Toelichting DNR 2011

Online contact

Uw E-mail adres:
Vul uw e-mailadres in.

Wat is uw vraag?
Wat is uw vraag?