Ontwerp

Bouwkundig ontwerp

DrawinQ helpt u graag bij het uitwerken van uw vastgoedplannen of droomhuis in een tastbaar ontwerp. Dit gebeurt uiteraard op basis van uw programma van eisen. We starten met een schetsontwerp, waarna we uw wensen en ideeën tot een volledig ontwerp uitwerken. Afhankelijk van uw project kunnen wij dit natuurlijk ook voor u in 3D realiseren.

3D visualisaties (DR3DS)

Wanneer DrawinQ uw ontwerp aan u presenteert, laten wij u graag ook een 3D-visualisatie of artist impression zien. Het ontwerp wordt dan zo realistisch mogelijk voor u gemaakt, zodat u al precies kunt zien hoe het eindresultaat wordt. Lees hier meer over 3D-visualisaties en DR3DS.

3D animatie (DR3DS)

DrawinQ visualiseert niet alleen, maar animeert ook. Wij laten u met een 3D-animatie alvast precies zien hoe uw project er straks uit komt te zien. En doordat wij kennis hebben van de nieuwste technieken, kunt u bij ons door middel van een virtual reality-omgeving ook alvast door uw bouwproject wandelen. Zowel een 3D-animatie als een virtual reality-animatie geven u en anderen een perfecte indruk van uw bouwplannen. Lees hier meer over 3D-animaties en DR3DS.

Verkooptekeningen

Voor uw verkoopboek of website is het belangrijk dat een ontwerp er aantrekkelijk uitziet. Vandaar dat wij ons bij DrawinQ niet alleen hebben gespecialiseerd in 3D-visualisaties en -animaties, maar ook in verkooptekeningen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooi vormgegeven plattegronden, die makelaars in een verkoopbrochure kunnen gebruiken.

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op.

Diensten Ontwerp 500 333 01

Diensten Ontwerp 500 333 02

Diensten Ontwerp 500 333 03

Online contact

Uw E-mail adres:
Vul uw e-mailadres in.

Wat is uw vraag?
Wat is uw vraag?